Електролукс Табаков и синове ООД е фирмата, която поема  дострояването

...
 Електролукс Табаков и синове ООД е фирмата, която поема  дострояването
Коментари Харесай

Избраха фирма за новия корпус към лекоатлетическата зала на Лаута

 „ Електролукс Табаков и синове ООД ” е компанията, която поема  дострояването на корпус към лекоатлетическата зала на стадион " Локомотив " в Пловдив. Дружеството е класирано преди всичко с 94 точки от вероятни 100. На второ място е класирана компанията  „ Сграда ООД ”  с 90 точки, а на трето място е останала „ Запрянови-03 ООД ” с 89 точки.
Прочетете още
 Това е следващото сменяне на изпълнителя, а както TrafficNews  съобщи по-рано новата оповестена сума е на стойност близо 360 000 лв. с Данък добавена стойност, това е съвсем двойно повече от миналата такава, която бе поета от компания - " Рудин " ООД и беше на стойност 205 хиляди лв. с Данък добавена стойност.

От кметството на регион " Тракия ", които стопанисват парцела и са възложители на публичната поръчка, оповестиха, че повода за повишаване в сумата е фрапантното повдигане на цените на строителните материали. След направено от тях сред няколко компании пазарно изследване, е било открито, че в началото плануваните 205 хиляди лв. не са задоволителни за построяването на спомагателната постройка.

Местоположението на постройката е от страната на бул. „ Цветан Лазаров “, на гърба на стадиона, тъкмо против параклиса, а в плановата разработка са планувани фитнес зала, складово помещение, тоалетни, треньорска стая, стая за разтривки и възобновяване,съблекални със лични санитарни възли и душове.

Сагата с ремонта на корпуса се точи повече от две години. Първата копка бе направена през юли 2020 година. Фирмата „ Индустриал ремонт строй ” ЕООД бе определена от общината  да строи спомагателните пространства към лекоатлетическата зала. Инвестицията за построяването на плана е на стойност към 150 000 лв., които са осигурени от бюджета на Община Пловдив. По контракт „ Индустриал ремонт строй ” ЕООД имаше 240 дни, с цел да приключи разширението, само че изминаха много повече, а спортистите на Локомотив упражняваха в неподходящи условия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР